Obchůdek u Malin na Aukro.cz


Zjistěte více: Obchůdek u Malin na Aukro.cz

ČINKA SANDWEIGHT 8KG NEOPREN + PÍSEK 2515/V PPP

Nové

WOMEN S´HEALTH ČÍNKA S PÍSKEM 8kg

Více informací

2 ks

647,00 Kč

Zboží je skladem

Více informací

WOMEN S´HEALTH ČÍNKA S PÍSKEM 8kg

Popis produktu / spec

předváděcí kus - záruka 2 roky
Sandweight je měkký, odolný a atraktivní neopren disk s hmotností 8kg .

Je to ideální náhradou za činku, Kettlebell nebo medicinbal.

Sandweight je velmi univerzální a díky své pružnosti a měkkosti nepoškodí podlahu. Dostupné váhy: 2 kg / 4 kg / 6 kg a 8 kg. Snadno se chytí.

Měkký a odolný materiál neopren. Over-sešívaný okraj, aby se zabránilo úniku písku. Všestrannost v tréninku. Zlepšit sílu stisku. Celková hmotnost 8 kg. Velikost š 39, v8cm.

Co je to zpevňování svalů? : Zpevnění svalů znamená uvedení svalů do napětí, tzn. napnutí svalových vláken, která jsou potřebná k držení těla, k pohybu či k přemísťování věcí. Cílem je posílit svaly, a to z preventivního důvodu, ale také kvůli dobré fyzické pohodě.

Pro koho je toto cvičení vhodné? : Této aktivitě se věnují zejména ženy, zpevňování svalů je však vhodné pro všechny, a to bez ohledu na věk. Tento typ cvičení je vhodný pro osoby se sedavým zaměstnáním, které nejsou zvyklé se věnovat fyzické aktivitě nebo pravidelně sportovat.
Výhody zpevněného svalstva : Zpevňování svalstva má blahodárné účinky nejen na konkrétní skupinu svalů, ale také na celé tělo. Odlišuje se tak od klasických fyzických cviků, které se zaměřují pouze na jednu partii. Díky této technice cvičení se tělo tvaruje a navyká si na pohyb. Zpevňování svalů umožňuje postupně se znovu začít věnovat sportu, vytvarovat postavu a posílit všechny části těla (břicho, hýždě, paže, hrudník).

Recenze

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat recenzi

ČINKA SANDWEIGHT 8KG NEOPREN + PÍSEK 2515/V PPP

ČINKA SANDWEIGHT 8KG NEOPREN + PÍSEK 2515/V PPP

WOMEN S´HEALTH ČÍNKA S PÍSKEM 8kg

Napsat recenzi